Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: visszahívnák Torreirat, de máris…

A legfrissebb hírek szerint nagyon elégedetlenek az Arsenalnál az uruguayi válogatott középpályás, Lucas Torreira helyzetével. A dél-amerikai kölcsönjátékos alig-alig kap lehetőséget az Atlético Madridban, ez a helyzet pedig senki számára nem kedvező.

Diego Simeone általánosságban véve kedveli a védekező típusú játékosokat, ám Torreira nem sok játékpercet tudhat a lábában ebben az idényben. A 25. születésnapja előtt álló védekező középpályás alig több, mint 200 percet volt eddig a pályán a LaLiga 2020/21-es kiírásában. Az Arsenaltól kölcsönbe érkező uruguayi képtelen érdemi munkát végezni a csapatkapitány Koke posztriválisaként. Így pedig nehezen elképzelhető, hogy a kölcsönvétel után az Atlético hajlandó lenne 20-30 millió eurót kifizetni Torreiraért.

Állítólag a játékos kilátástalan helyzete miatt az Arsenal máris visszarendelné őt Madridból, hogy aztán újra kölcsönadhassák. A Plaza Deportiva értesülése szerint Torreira mégsem maradna Londonban, hanem egyből küldenék vissza a spanyol bajnokságba. A célállomás pedig a pénzszűkében lévő Valencia lehet, szintén egy kölcsönjáték erejéig.

Lucas Torreira alapszerződése 2023. nyaráig érvényes az Arsenallal.