Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leicester City: újabb 2016-os hős távozhat

Egyre inkább kopik el a Leicester City keretének azon rétege, amely részese volt a klubtörténet legdicsőebb idényének, amelynek során a klubtörténet első bajnoki címét nyerték el. Most éppen Demarai Gray van távozóban.

Gray még 2016. telén érkezett a Leicesterhez, hogy aztán kiegészítő emberként kivegye a részét a bajnoki cím megnyeréséből. Az ezt követően években hol több, hol kevesebb játéklehetőséget kapott az angol válogatottba is meghívót kapó szélső.

A még mindig csak 24 esztendős Gray mostanra teljesen kiszorult a Leicesterből. Brendan Rodgers egyetlen egyszer, a karácsonyi hajtás közepette küldte pályára a Premier League-ben. A támadó jobbára az U23-as kerettel készül, és játszogat néha a tartalék bajnokságban.

Gray szerződése az idény végén lejár a „Rókáknál”. A mentőövet viszont már most dobhatja számára a Bayer Leverkusen. A Sport1 értesülése szerint a német klub hajlandó lenne 2 millió eurót fizetni januárban a ballábas játékosért.

Gray távozása után már csak Kasper Schmeichel, Wes Morgan, Christian Fuchs, Daniel Amartey, Marc Albrighton és Jamie Vardy marad meg hírmondónak a keretben.