Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Ezért (is) bíznak Mbappé maradásában!

A világbajnok játékos jövője bár sokak szerint kérdéses Párizsban, a PSG vezetősségében úgy tűnik nem aggódnak Mbappé miatt.

Egy nagyon is egyértelmű tényre világított rá a párizsiak sportigazgatója, Leonardo, amikor Mbappé jövőjéről nyilatkozott a France Footballnak.

“Az az igazság, hogy jelen gazdasági helyzetben még kevésbé tudom elképzelni azt, hogy bármelyik klub is gond nélkül állná az átigazolási díjon túl Mbappé fizetési igényeit!” – Így  Leonardo, aki annyit azért elismert, hogy a klub szeretne hosszabbítani a jelen szerződése szerint 2022-ig a PSG-hez tartozó klasszissal, de egyelőre valóban nem közeledtek az álláspontok.

“Nem egyszerű a helyzet, vannak bizonyos nehézségek, de optimisták vagyunk. Az a célunk, hogy Kyliannal és Neymarral is megállapodjunk a közös folytatásról. Viszont ha PSG nem képes megtartani két ilyen kaliberű játékost, akkor talán más sem képes rá.” – Tette még hozzá Leonardo, megjegyezve azt is, hogy a továbbiakban is egyeztetnek Mbappé ügynökével a folytatásról.