Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: távozását kérte az egykori tehetség – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint az utolsó mérkőzését elveszítő Real Madrid szerdai Király-kupa-mérkőzésére készülő keretéből azért maradt ki a csapat egykori szépreményű tehetsége, mert a játékos rövidesen távozni fog a klubtól…

A Marca információi szerint Martin Ödegaard a kölcsönadását kérte a Real Madrid vezetőségétől, hogy a fiatal norvég irányító egy másik csapatban állandó játéklehetőséget kaphasson.

A 22 éves csatár 2015-ben hatalmas reményekkel érkezett a “királyi gárdához”, ám azóta ideje nagy részét kölcsönben töltötte, és hiába teljesített egész jól a Heerenveen, a Vitesse és legutóbb a Real Sociedad csapatában eltöltött pauza alatt, a Realhoz visszatérve hosszabb távon nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatba, és az eredményes játékkal is adós maradt. Ödegaard az idei szezonban is csupán hét bajnokin és két BL-mérkőzésen jutott lehetőséghez.

A jelek szerint Ödegaard megunta a padozást, és a mielőbbi kölcsönadását kérte a klubtól, ezért nem lesz ott már a madridiak Alcoyano elleni szerdai Király-kupa-mérkőzésén sem.