Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolországból igazolna védőt a Manchester United! – sajtóhír

Angol és spanyol sajtóértesülések szerint a Manchester United gárdája a nyári átigazolási időszakban szeretne erősíteni középhátvéd poszton. Erre a legfrissebb kiszemeltjük a Real Sociedad hátvédje, Robin Le Normand.

A Daily Mail és a Grada 3 értesülései szerint a Manchester United legújabb kiszemeltje a Real Sociedadban futballozó Robin Le Normand. A francia középhátvéd az elmúlt másfél szezonban a Sociedad védelmének meghatározó alakjává vált, amire a “Vörös Ördögök” is felfigyeltek. Ole Gunnar Solskjaer nincs megelégedve a középhátvédei számával, ezért mindenképp igazolna erre a posztra. A beszámolók alapján a United a nyárig biztos nem tesz lépéseket a 24 esztendős futballista megszerzéséért, ugyanis a védő kivásárlási ára 75 millió euró, amiből a baszk alakulat nem hajlandó engedni.

Le Normand 2019 nyara óta erősíti a Sociedad felnőtteit. A klub színeiben eddig 68 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.