Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Kölcsönvette a Mainz támadóját a Crystal Palace! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Crystal Palace gárdája hivatalos fórumain bejelentette, hogy kölcsönvették a Mainztól Jean-Philippe Matetát. A londoni klubnak opciós joga van a francia támadó végleges megszerzésére.

Tegnap beszámoltunk arról, hogy közel a megegyezés a Mainz és a Crystal Palace között Jean-Philippe Mateta játékjogát illetően. A “Sasok” a mai nap folyamán be is jelentették, hogy a 23 esztendős támadót 18 hónapra kölcsönvették, valamint opciós joguk van a játékos megvásárlására, amennyiben meggyőző teljesítményt nyújt. Mateta az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentés után:

Nagyon boldog vagyok, hogy a Crystal Palacehoz kerültem. Már alig várom, hogy megkezdhessem a tréningeket. Gyerekkori álmom volt, hogy kipróbálhassam magam a Premier Leaguben. Szeretnék bizonyítani a szurkolóknak, a lehető legjobbamat fogom nyújtani minden mérkőzésen.

Mateta 2018 nyarán került a Mainzhoz, amelynek színeiben 71 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 27 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 15 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.