Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Már tudják, kivel pótolnák Zidane-t! – Sajtóhír

A harmadosztályú Alcoyano elleni, kínos Király-kupa blama után igencsak inogni látszik a kispad Zinedine Zidane alatt. Olyannyira, hogy egyes források már a francia tréner utódját is megnevezik.

A Real Madrid utóbbi hetekben nyújtott újabb gyenge formáját elnézve csak olaj volt arra a bizony tűzre, az Alcoyano elleni kupakiesés. A szerda esti vereséget követően ugyan Zidane próbált nyugodt maradni, egyre többet hallani arról, hogy már az utódját keresik a spanyol fővárosban.

Az ESPN Argentina már egy konkrét nevet is feldobott: Marcelo Gallardoét.

A River Plate 45 esztendős mesterét állítólag szívesen látná Florentino Pérez elnök úr is a kispadon, annak ellenére, hogy Gallardo még nem dolgozott Európában.

Persze tudjuk, hogy a Realnál ez nem éppen kizáró ok, hiszen például Zidane is ‘zöldfülűnek” számított a kontinens felnőtt futballját tekintve akkor, amikor megkapta a blancól felnőtt csapatának kispadját (…)

(…) Egyelőre persze még minden találgatás, ugyanakkor érdemes lehet újra felidézni Zidane sejtelmes mondatait akkor, amikor a jövőjéről kérdezték a kupameccs után.

“Vállalom a felelősséget azért ami történt, és azért is, ami történni fog. Meglátjuk, mit történik majd a következő napokban.” – Fogalmazott a francia tréner, aki a madridi sportsajtó szerint egyértelműen pengeélen táncol a blancók kispadján.