Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: gólparádét rendezett a Paris Saint-Germain – videóval

Ellenmondást nem tűrően gázolt át a Paris Saint-Germain a Montpellier együttesén a kiírás 21. fordulójában.

A tabella élén várhatja a hétvége eredményeit a Ligue 1 címvédője, miután fiatal francia tehetségük, Kylian Mbappe vezérletével könnyedén otthon tartották a három pontot a Montpellier együttese ellen a pénteki játéknap egyetlen összecsapásán.

Az  már az első játékrész korai szakaszában kiderült, hogy a Paris Saint-Germain együttese nem fog megizzadni a vendégek szorításától, miután Omlin buktatására már a mérkőzés 19. percében piros lapot adott a bíró, ezzel szinte ráborítva a pályát a 10 emberrel játszó vendégekre.

Míg az első etapban mindössze Kylian Mbappe tudott betalálni végül a félidei sípszót megelőzően, addig a második 45 percben már a csapat brazil sztárja, Neymar és az argentin gólvágó Mauro Icardi is ünnepelhetett, mielőtt a francia virtuóz hozzáadta második találatát is a 4-0-ás végeredményhez, amellyel a PSG a tabella első helyére ugrott.

Az egyetlen csapat amely beérhetné Pochettino együttesét az a Lille, aki a hétvége folyamán a Rennes otthonában harcolhatja ki a győzelemért járó három pontot.

PSG – Montpellier: 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Mbappe (34. 63.) Neymar (60.) Icardi (61.) ill.
Sárga lap: –  ill. –
Kiállítás: – ill. Omlin (19.)