Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Depay helyett egy Arsenal-kedvenc érkezhet

Állítólag mégsem olyan biztos Memphis Depay barcelonai szerződtetése. A legújabb hír szerint a katalánok máris egy újabb sztárcsatért néztek ki maguknak az erősítések érdekében.

A Don Balón írta meg a már-már szenzáció számba menő pletykát: az FC Barcelona a jövendőbeli elnöke, Joan Laporta nem szeretné leigazolni a holland támadót a Lyontól. Sőt, a lap szerint éppen egy korábbi OL-csatárral „pótolná” az új vezetőség Depayt.

A transzferhír szerint az Arsenal szurkolók egyik legnagyobb kedvence, Alexandre Lacazette hagyhatja el Londont az FC Barcelona kedvéért. Erre az átigazolásra nyáron kerülhet sor, lévén jelen állás szerint csak márciustól lehet a Barca régi-új elnöke Joan Laporta.

A Barcelona ugyan nem dúskál a pénzben, de a 29 éves Lacazette szerződése a következő idény végén lejár. A katalánok pedig már többször is meg tudtak egyezni az Arsenallal ilyen esetekben.

A korábbi francia válogatott Lacazette eddig 149 alkalommal játszott az Arsenalban. A 26 gólpassza mellé termelt 57 gólt is.