Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: megint nem tudott nyerni a Ferencváros

Keleti rangadóval indult az NB I tavaszi szezonja. Mindkét csapat igyekezett megerősíteni a keretét, így az őszi szezonhoz képest átalakultak a csapatok, de így a Kisvárda számított a mérkőzés esélyesének.

Nehezen indultak be a csapatok, a két csapat téli álma az első félidő végéig kitartott. Mindössze egy kaput eltaláló lövés volt ebben a játékrészben (azt a Mezőkövesd jegyezte).

A második félidőre felébredtek a játékosok és egymásután alakították ki a nagy helyzeteket. Azonban ennek ellenére sem született gól a mérkőzésen, így a Kisvárda lépéshátrányba kerülhet az MTK-val szemben, amennyiben a fővárosiak vasárnap megverik a Budafokot.

Kisvárda – Mezőkövesd 0-0 (0-0)
Helyszín: Kisvárda, Várkerti Stadion Vezette: Berke B.
Gólszerzők:ill.

Hosszú hazai sorozatának megszakadása után, idegenbeli veretlenségének megőrzése lehetett az egyik célja a Ferencvárosnak. A Puskás pedig igyekezett kihasználni a Kisvárda pontvesztését.

Nagyon élvezetes első félidőt láthattunk. Mindkét csapatnak voltak helyzetei. Gólt viszont csak egy csapat tudott szerezni és hasonlóan a hétközi Diósgyőr elleni meccshez, ezúttal sem a Ferencváros volt ez a csapat.
Kiss Tamás vitte le a labdát az alapvonalig, a beadását pedig Slagveer belsőzte be a Fradi kapujába 1-0!

A második félidő, már nem hozott olyan szórakoztató játékot, mint az első, de az iramra itt sem lehetett panasz.
A Ferencvárosnak nem jött össze az egyenlítés, egészen a 82. percig. Ekkor a tizenhatos sarkától tekert egy szabadrúgásgólt Uzuni az ellenfél kapujába 1-1!

Ezzel a Ferencváros megúszta, hogy sorozatban két bajnokit veszítsen el, viszont a két meccs egy pont, elég gyenge kezdés a bajnoktól. A Ferencvárosnak így is megnyugtató előnye van a tabella élén a MOL Fehérvárral szemben.

Puskás Akadémia – Ferencvárosi TC 1-1 (1-0)
Helyszín: Felcsút, Pancho Aréna Vezette: Antal P.
Gólszerzők: Slagveer (43.) ill. -Uzuni (82.)

Az NB I 17. fordulójának további mérkőzései

Szombat (01.23.)
19:30 Újpest FC – MOL Fehérvár FC (Tv: M4 Sport+)

Vasárnap (01.24.)
13:30 Budafok – MTK Budapest (Tv: M4 Sport)
15:45 Paks – Diósgyőri VTK (Tv: M4 Sport+)
18: 00 Budapest Honvéd – Zalaegerszegi TE (M4 Sport+)

Az NB I állása

A góllövőlista élmezőnye