Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Késik a Roma új igazolásának megkötése – sajtóhír

Ahogyan arról a napokban beszámoltunk, minden jel arra mutat, hogy korábbi meghatározó játékosa visszatérni készül az AS Roma csapatához, a játékos már meg is érkezett az olasz fővárosba, de a leigazolására egyelőre várnia kell a szombaton hétgólos meccsen diadalmaskodó “farkasoknak”…

 

A RomaPress információi szerint az AS Roma csapatához a kínai bajnokságból visszatérni készülő Stephan El Shaarawy római koronavírus-tesztje pozitív eredményt hozott, így egyelőre nem jelenhet meg a szerződtetése előtt szükséges orvosi vizsgálatokon, csak ha majd ismét egészséges lesz.

A még mindig csak 28 éves “Fáraó” karrierje eddigi legemlékezetesebb időszakait az AC Milan és a “Farkasok” alkalmazásában töltötte, a Rossoneri színeiben például 16 bajnoki találatig jutott a Serie A 2012-2013-as kiírásában még nagyon fiatalon. Akkoriban robbant be a köztudatba, ám ahhoz képest, hogy akkoriban milyen fényes jövőt jósoltak neki, nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket, a tavalyi kínai átigazolásával pedig sokan leírták. A fővárosi gárda színeiben 2016 és 2019 között minden sorozatot figyelembe véve 139 meccsen 40 gólt szerzett.

El Shaarawy számára ráadásul a kínai kaland sem sikerült eddig valami acélosan, első idényében tíz bajnoki alatt mindössze egyszer volt eredményes a Shanghai Shenhua soraiban, a 2020-as szezonban pedig csak hat meccs jutott neki. Ennek ellenére talán némi meglepetésre Roberto Mancini rendszeresen számít az olasz válogatott keretében az eddig a címeres mezt 28 alkalommal magára húzó csatárra.