Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Joao Félix: “Ennél sokkal többet is adhatok az Atléticonak!”

A Valencia ellen újra a kezdőcsapatba kerülő, Diego Simeone bizalmát jó játékkal és góllal megháláló Joao Félix üzent a “matracosok” szurkolóinak is a találkozót követően.

A 21 esztendős portugál kiválóság kétségkívül ingadozó formát mutat a szezonban, ugyanakkor már most a hetedik bajnoki találatát jegyezte, egyel többet, mint az előző idény teljes egészében.

Joao Félix a meccset követően röviden össze is foglalta, miképpen ítéli meg jelen helyzetét.

“Ennél még sokkal többet is adhatok az Atletinek.” – Idézi az As című sportnapilap a korábbi Benfica-játékost.

“Senki nem szeret a kispadon ülni, viszont már a Benficánál is történt velem hasonló. Tisztában vagyok azzal, hogy képes vagyok bizonyítani, amikor az edző számít rám. Simeone pontosan tudja, mi a legjobb a csapatnak! Nincs más dolgom, mint a legjobb formámat nyújtani.” – Folytatta Félix, akire kitért a “matracosok” elnöke, Enrique Cerezo is a Movistarnak adott nyilatkozatában.

“Kétség sem férhet hozzá, hogy Joao fantasztikus futballista. Ha viszont az edzője lecseréli, annak meg vannak az okai. Joao sohasem volt mérges, sohasem fogalmazta meg nemtetszését azért, amikor éppen nem került a kezdőcsapatba. A játékosoknak, az edzőnek és a szurkolóknak egy cél lebeg a szeme előtt: győzni.” – Így a klubvezető.