Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Elérkezett az idő, hogy Messi Párizsba igazoljon!”

Lionel Messi válogatottbeli csapattársa, Leandro Paredes már-már túl optimistának tűnt Lionel Messi esetleges párizsi szerződését illetően, amikor a hétvégén a Corriere dello Sportnak nyilatkozott.

A PSG középpályása ugyanis reális esélyt lát arra, hogy Messi a nyáron a Barca szerelését a párizsiakéra cserélje. Paredes mint mondta, Mauricio Pochettino személye is meggyőzően hathat Messire.

“Itt az idő, hogy Messi Párizsba igazoljon. A klub mindent megtesz majd, hogy meggyőzze őt. Bízom benne, hogy így történik majd!” – Így Paredes.

“Fantasztikus lenne Leoval klubszinten is együtt játszani. Az pedig, hogy a saját hazánkból érkezett az edző is a PSG-hez, még inkább meghatározó lehet.” – Fogalmazott Paredes, aki mellett Angel Di Maria vagy Mauro Icardi személyében szintén vannak argentin futballisták a PSG keretében, nem is beszélve Neymarról, akivel Messi köztudottan szeretett együtt futballozni.

Rövidesen vélhetően tisztábban látunk majd azt illetően, hogy Messit mennyire is érdekli a valóságban a párizsi projekt.