Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG megerősítette, érdeklődnek Messi iránt

Megannyi sztárcsapat érdeklődik a Barcelona lejáró szerződésű klasszisa iránt, aki közelebb került a klubváltáshoz, mint valaha. Az egyik legfőbb jelöltnek tartott Paris Saint-Germain sportigazgatója őszintén beszélt a helyzetről…

A Paris Saint-Germain sportigazgatója, Leonardo a minap egy interjúban elárult, hogy a francia óriásklub árgus szemekkel figyeli, hogy miként alakul a spanyol Szuperkupa-döntőben a minap kiállított Lionel Messi helyzete a Barcelona csapatánál:

“Az olyan nagyszerű játékosok, mint Lionel Messi, mindig szerepelnek a PSG listáján. Természetesen szorosan figyeljük a helyzetét, de egyelőre még nincs itt az ideje, hogy konkrétumokról beszéljünk. Négy hónap a jelenlegi helyzetben rendkívül hosszú idő, meglátjuk, mit hoz a jövő.”

Mint ismeretes, a hatszoros aranylabdás a mostani szezont megelőzően benyújtotta távozási szándékát a vezetőségnek, melyet azonban elutasítottak és csak a 700 millió eurós kivásárlási ára megfizetése esetén engedték volna el. A City mellett több csapat is szívesen látta volna, azonban ezt a csillagászati összeget érthető módon senki nem tudta megfizetni, így Messi végül úgy döntött, hogy a szabályok szerint kitölti szerződését és még egy évet marad a katalán csapat alkalmazásában.

Messi 2004 óta több mint 700 tétmérkőzésen lépett pályára a Barca színeiben, és ha lehet hinni korábbi szavainak, akkor a mostani az utolsó szezonja a klubnál.