Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: komoly ajánlatot kapott Sergio Ramos – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint az elvágyódó Sergio Ramos egy igen komoly ajánlatot kapott a Paris Saint-Germaintől, amit nagyon nehéz lesz visszautasítania a védőnek.

A spanyol Onda Cero rádió értesülései szerint Sergio Ramost egy nagyon jó üzlettel környékezte meg a PSG: a csatorna állítása szerint a párizsi klub egy három éves szerződést kínált a védőnek és évi 15 millió eurós fizetést.

Ramos és a Real Madrid vezetősége nem tud dűlőre jutni a játékos szerződésének meghosszabbításában, de az idő egyre inkább fenyeget, mivel a kontraktusa idén nyáron jár le.

Ez az ajánlat már közel jár ahhoz, hogy meggyőzze Ramost arról, hogy elhagyja a királyi gárdát, de a Real Madrid mindenképpen meg szeretné ezt akadályozni. A rádiócsatorna szerint a habfehérek két éves szerződést tudnak felajánlani a játékosnak, és emellé “csak” 10 százalékos fizetéscsökkentést. 

Érdekesség, hogy ha Ramos is rábólint az üzletre, és a korábbi hírek szerint Lionel Messi is elfogadja a PSG ajánlatát, a két nagy rivális egymás csapattársai lehetnek.