Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rivális csapattól erősíthet a Liverpool

Kevesebb mint egy hete bontotta fel a szerződését az Arsenal Sokratis Papastathopulos-nak, azóta a görög védőt több csapattal szóba hozták, most mégis kisebb meglepetésre a Liverpoolhoz kerülhet.

A címvédő egész évben védő problémákkal küzd. A bajnokság legelején elvesztették Virgil van Dijkot, ahogy Joe Gomez is hosszabb ideje sérüléssel küzd. Joel Matip is mindössze 9 PL-meccsen tudott pályára lépni, januárban egyetlen egy bajnokija van, a Burnley elleni hazai vereség alkalmával játszott. Rajtuk kívül a középhátvédként is alkalmazható Fabinho és a két fiatal Rhys Williams és Nat Phillips bevethető a poszton.

Így adja magát a görög védő szerződtetése, aki ráadásul, már dolgozott együtt Jürgen Kloppal, még a Dortmundnál. A védő és a szakember különösen jó kapcsolatot ápol egymással.
A Liverpool, már fel is vette a kapcsolatot a 90-szeres görög válogatott védővel.

A Vörösöknek különösen fontos lenne, mélyíteni a hátsó alakzatot, hiszen a bajnokság felénél csupán negyedikek a tabellán és hat ponttal van lemaradva az ősi rivális jelenleg a bajnokságot vezető, Manchester United mögött.

A Premier League állása