Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lazio szerezheti meg az Arsenaltól távozó hátvédet! – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint a Lazio csapata szerződtetheti az Arsenaltól távozó görög hátvédet, Sokratis Papastathopoulost.

Mindenképp szeretne egy középhátvédet igazolni a Lazio gárdája, miután nemrég kiderült, hogy Luiz Felipe bokáját műteni kell, amit nem halaszthatnak a szezon végéig. A brazil védőt így nagyjából két hónapra kénytelenek nélkülözni a “Sasok”, ami nagy érvágás Simone Inzaghinak, hiszen csapata harcban áll a dobogós helyekért a Serie A-ban, míg a BL-ben a címvédő Bayern München vár rájuk a legjobb 16 között. A fővárosi alakulat a probléma orvoslására a La Gazzetta dello Sport és a Sky Sport Italia legfrissebb értesülései szerint a szabadügynök Sokratist nézte ki, aki nemrég bontotta fel szerződését az Arsenallal.

A 32 esztendős görög védőt ugyan több együttessel is összeboronálták, például korábbi csapatai közül a Genoával és a Werder Bremennel, valamint a Fenerbahce nevét is emlegették, most mégis úgy néz ki, hogy a Lazio lehet az új állomáshelye. Az olasz szaklapok beszámolói alapján Sokratis 2022 nyaráig szóló szerződést írhat alá és évente 2 millió eurós fizetésre számíthat.