Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Mourinho ismét Bale-nek üzent!

A Tottenhma menedzsere csapata Wycombe Wanderers elleni FA-kupa találkozóját megelőző sajtótájékoztatóján újabb nyilvános üzenetet küldött Gareth Bale számára.

Legutóbb mi is beszámoltunk arról, hogy a portugál menedzser kemény szavakat intézett a walesi játékos felé a Tottenham edzésén. Most az újságírók előtt mondta el Mourinho, hogyan is vélekedik Bale-ről.

“Csak úgy nem fogok egy játékosomnak sem játékperceket adni, ez ugyanis nem olyan dolog, amivel jótékonykodni szoktak.” – Kezdte gondolatmenetét sajátos stílusában Moruinho.

“Mindannyian tudjuk, hogy Bale nehéz szezonokat hagyott maga mögött. és hozzám sérülten is érkezett. Az idei szezonja apró részleteken múlik. A legfontosabb, hogy jó állapotba kerüljön, és folyamatosan, magas szinten tudjon edzeni, bármiféle probléma nélkül. Ki kell érdemelnie, hogy játékperceket kapjon!” – Fogalmazott egyértelműen a Totttenham menedzsere vasárnapi sajtótájékoztatóján.

“Sok múlik az önbizalmán is. Ha ő is ráérez arra, hogy segíteni tud a csapaton, játszani fog.” – jegyezte még meg Mourinho, akitől kíváncsian várjuk, hogy pályára küldi-e Bale-t a kiscsapat ellen hétfő este.

 

A Wycombe – Tottenham találkozót 20:45-től a Spíler 1 élőben közvetíti!