Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Már Pogba maradása a téma!

Nagyot fordult a világ a Manchester United együttesénél Paul Pogbával azok után, hogy az elmúlt év végén ügynöke, Mino Raiola a francia klasszis biztos távozásáról beszélt.

A világbajnok középpályás hatalmas formajavuláson ment át, meccsről-meccsre magas szinten futballozik, és elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy az MU jelenelg vezeti a Premier League tabelláját.

A “vörös ördögök” korábbi legendás játékosa, Rio Ferdinand szerint is valóban egy óriási fordulatról beszélhetünk.

“Nem látok a részletek mögé, de amikor Paullal beszélek, a világ egyik legboldogabb emberével is beszélgetek.” – Fogalmazott Ferdinand saját Youtube csatornájának adásában (FIVE).

“Amikor Paul rendszeresen futballozhat, jó formába lendülve, meccseket nyerve, ő máris egy boldog személy. Azt gondolom jelenleg nagyon is jól érzi magát a Manchester Unitednél. Azt gondolom, nehéz lenne távoznia a nyáron, főleg akkor, ha netán megnyernék a bajnokságot is.” – Folytatta Ferdinand, majd rámutatott arra, hogy miért is gondolja még, hogy Pogba maradhat az Old Traffordon.

“Ő egy olyan játékos, aki szeretné a saját örökségét is felépíteni a Unitednél. Amikor visszatért, arról beszélt, hogy szeretné visszavezetni a csapatot oda, ahová tartozik! Paul nagyon eltökélt ezt illetően! Ha bajnokként is távozna, azt hiszem akkor sem hagyna maga után igazi örökséget. Éppen ezért, talán már tárgyalnak is az új szerződésén a klubbal.” – Így a korábbi klasszis hátvéd.