Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligue 1: óriási balhé a klub edzőközpontjában

Borzalmas formában van az Olympique de Marseille. Nem elég, hogy tök utolsóként estek ki a BL-csoportjukból, mindössze 3 pontot szerezve, de a jelenlegi bajnoki formájuk miatt egyáltalán nem biztos, hogy jövőre indulhatnak valamelyik nemzetközi kupában.

A marseille-i szurkolók megelégelték, hogy csapatuk csak a hatodik a bajnokságban és betörtek a klub edzőközpontjába, hogy hangot adjanak az elégedetlenségüknek. A kerítésen áttörő szurkolók előbb tűzijátékokat használtak, majd elkezdtek gyújtogatni. Később a kiérkező rendőrökkel is összecsaptak.

A csapat az utolsó három bajnokiját elveszítette, ahogy a PSG elleni Szuperkupa meccset is. 2021-ben hat meccsükből csupán egyet nyertek meg.

A játékosok, már ma este bizonyíthatnak a szurkolóiknak, hiszen 21 órától a Rennes-t fogadják, ami egy igazi rangadó lesz, mivel a Rennes az ötödik a bajnokságban (az utolsó hely, ami nemzetközi kupa-indulást ér). Mivel a két csapat között 4 pont a különbség a tabellán, egy esetleges Rennes győzelemmel végzetesen leszakadt a Marseille és akkor ki tudja mi lesz a következő reakciója szurkolóknak.

A Ligue 1 állása