Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A City-nek nem kell az Atléticótól távozó csatár – sajtóhír

Egybehangzó szigetországi sajtóértesülések szerint az Atlético Madrid csapatával szerződést bontó rutinos támadó biztosan nem fog a Manchester City-ben kikötni…

Többek közt a Daily Mail is megerősítette, hogy a Manchester City téli tervei közt nem szerepel szabadon igazolható játékos leigazolása sem, így a lap kizárja, hogy az utoljára az Atlético Madrid együttesét erősítő Diego Costa Pep Guardioláék szolgálatába szegődjön.

A 32 esztendős csatár három évvel ezelőtti madridi visszatérése óta mindössze 12 spanyol bajnoki találatot szerzett a “Matracosok” színeiben, és fiatalabb kollégáival szemben elvesztette kezdőhelyét Diego Simeone csapatában, gyakorlatilag már csak részfeladatok jutottak neki, és sokan már múlt nyárra a távozását várták volna.

Costa az elmúlt idényben mindössze 23 bajnokin jutott lehetőséghez, az idei kiírásban pedig hét meccsen szerepelt, részben sérülései miatt is. A brazil származású csatár 2007 óta több ízben szerepelt az Atlético alkalmazásában, mindent egybevetve 216 tétmeccs alatt 91 gólt szerzett, ebből 36-ot a 2013-2014-es évad során.