Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern München védőjével erősítene a Chelsea! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea alakulata a nyári átigazolási időszakban mindenképp erősítene a védelme közepén. Erre az egyik kiszemeltjük a Bayern Münchenben futballozó Niklas Süle.

Mint ismert, a nyári átigazolási időszakban nagybevásárlást tartott a Frank Lampard vezette Chelsea. A “Kékeknek” viszont nem úgy sült el az őszi szezon, mint ahogy azt eltervezték, így Lampard lapátra került, a helyére pedig Thomas Tuchel érkezett. A londoni alakulat ugyan alaposan meg lett erősítve, ám még mindig a hátsó négyes tűnik a csapat leggyengébb pontjának. A legfrissebb sajtóértesülések szerint Tuchel éppen ebből az okból kifolyólag elsősorban a védelem tengelyén szeretne erősíteni a nyári átigazolási időszakban. A német mesternek 3 fő kiszemeltje van David Alaba, Niklas Süle és Dayot Upamecano személyében. A Sport Bild beszámolója alapján Tuchel leginkább Sülét szeretné megszerezni, a 25 esztendős futballista pedig hajlana is a váltás felé, ugyanis szeretné magát kipróbálni a Premier Leagueben.

Süle 2017 nyara óta erősíti a Bayern Münchent. A bajor klub színeiben összesen 120 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2022 nyaráig köti aktuális kenyéradójához. Piaci értékét 48 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.