Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Ajax kifelejtette rekordigazolását az Európa-liga-keretből

A nemzetközi kupákban érdekeltek csapatoknak kedd estig volt lehetősége változtatni keretükön a Bajnokok Ligája, illetve az Európa-liga tavaszi folytatására a januári átigazolási időszakban végrehajtott transzferek fényében. Mindezt a legtöbb klub meg is tette, nem úgy mint holland sztárcsapat…

Az Ajax Amszterdam csapata ugyanis valami oknál fogva elfelejtette januári rekordigazolását, a West Ham United-től 22.5 millió euró ellenébn megszerzett Sebastien Hallert benevezni az Európa-liga tavaszi, egyenes kieséses szakaszára.

“Valamiért nincs rajta a listán, próbáljuk megfejteni, hogy mi mehetett félre. Felvettük a kapcsolatot a holland szövetséggel és az európai szövetséggel is”

– jegyezte meg az eset kapcsán az amszterdami klub szóvivője, Miel Brinkhuis.

A Bajnokok Ligája csoportjában elért harmadik helyezése után az El-ben folytató Ajax számára azért lehet különösen fájó az elefántcsontparti támadó kihagyása, mert Haller kiváló formában kezdett náluk, hiszen első hat holland bajnoki (Eredivisie) mérkőzésén két gólt és négy gólpasszt regisztrált.

Az Európa-liga 16 közé jutásért zajló párharcai között az Ajax ellenfele majd a francia listavezető Lille OSC gárdája lesz.