Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Nem vagyunk bajnokesélyesek!”

Érthető módon csalódottan nyilatkozott a Liverpool – Brighton találkozót követően a BT Sport-nak a hazaiak hátvédje, Andy Robertson. 

“El kell ismernünk, hogy a jobb csapat nyert. A Brighton jobb volt nálunk, jobban támadott le, nyomást tudott gyakorolni és helyzeteket dolgozott ki. Az első félidő még rendben volt a részünkről, ám ahogyan telt az idő sejteni lehetett, hogy egy gól mindent eldönthet. Csalódottak vagyunk, hiszen már ez volt a harmadik mérkőzésünk hazai pályán, hogy gyengén futballoztunk.” – Kezdte gondolatmenetét Robertson, utalva arra, hogy a “vörösök” legutóbbi három hazai bajnokijukon nem tudtak nyerni (1 döntetlen és két vereség – a szerk.)... Nem is beszélve arról, hogy 1984 októbere után fordult elő újra, hogy zsinórban három bajnokiján nem tudott gólt szerezni a csapat az Anfielden!

“A Brighton szervezett játékot mutatott, négy középhátvéddel álltak fel, nehéz volt kezdeményezni ellenük, ugyanakkor ez nem lehet mentség a számunkra. Roppant csalódottak vagyunk! Egy hosszú hazai veretlenségi sorozatunk szakadt meg legutóbb, azóta mintha nem találnánk a ritmust.” – Folytatta a skót balhátvéd.

“Vissza kell térnünk a helyes útra és meccseket nyerni. Mindent meg fogunk tenni az edzéseken, hogy ez így legyen. Nagy meccsünk lesz a Manchester City ellen, fel kell készülnünk rá, és jó eredményt elérni. Tudjuk, hogy jó csapatunk van, de változtatnunk kell. Jelenleg nem vagyunk esélyesek a bajnoki címre.” – Így Robertson, aki kiemelte, hogy a vasárnapi, City elleni rangadó azért is lesz különösen fontos, mert Pep Guardiola csapata jelenleg 7 pontos előnnyel vezet a bajnoki címvédő előtt úgy, hogy a City-nek van egy elmaradt meccse is még.