Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona játékosa visszautasította a Liverpoolt

A katalánok labdarúgóját megkereste a Premier League címvédője, azonban ő elutasította az ajánlatot, mert a spanyol gigásznál szeretne bizonyítani.


A Barcelona középhátvédje, Samuel Umtiti a januári átigazolási időszakban elutasította a Liverpool ajánlatát angol sajtóinformációk szerint. A játékos leigazolását állítólag a Vörösök vezetőedzője, Jürgen Klopp szorgalmazta.

A francia világbajnok belsővédőt az elkövetkező fél évre kölcsön szerette volna venni az angol együttes, de végleges kivásárlási opcióval, amely a katalán klub jelenlegi csődközeli helyzetén segíthetett volna. Umtiti azonban a spanyol sztárcsapatnál szeretne bizonyítani, még úgy is, hogy Piqué sérülése ellenére is, csak harmadik vagy negyedik számú opció Ronald Koemannál a védelem tengelyében.

A 27 éves labdarúgó 2016-ban csatlakozott a Barcelonához 25 millió euróért, ahol eleinte kirobbanthatatlan tagja volt a kezdőcsapatnak, viszont az elmúlt két éven folyamatosan sérülések hátráltatták, így a teljesítménye visszaesett. Umtiti a katalánok színeiben 123 találkozón kapott esélyt a bizonyításra, ezeken két gólt és egy gólpasszt jegyzett.