Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Megint kikapott a Borussia Dortmund – Videóval!

A német Bundesliga 20. fordulójában újabb kijózanító vereségbe szaladt bele a Borussia Dortmund, ezúttal a Freiburg otthonában. A BVB-vel ellentétben a jó formában lévő Wolfsburg viszont az előzetes várakozásoknak megfelelően nyerni tudott az Augsburg ellen. 

Freiburg – Borussia Dortmund 2-1 (0-0)
Gólszerzők:
Jeong W-Y. (49.), Schmid (52.) illetve Moukoko (76.)

A masszív középcsapatnak számító hazaiak alaposan megtréfálták a Dortmundot. A vendégek ugyan nagy mezőnyfölényben futballoztak, veszélyesebbek is voltak, de az átütőerő valahogy ezúttal is hiányzott a támadásaikból.

A második félidő elején a Freiburg három perc alatt két gólt is szerzett, alaposan sokkolva ezzel a Dortmundot. A vendégeknek sok örömük azért ebbe na találkozóban sem lehet, maximum az, hogy a tinédzser csatársztárjuk, Youssouffa Moukouko újabb Bundesliga-gólt jegyzett.

Újabb vereségével, a BVB még lejjebb csúszott a tabellán, és talán legvérmesebb szurkolói sem dédelgetnek már bajnoki reményeket!

Augsburg – Wolfsburg 0-2 (0-1)
Gólszerzők:
Wegrhorst (38.), Baku (69.)

Az Augsburg otthonában is teljesen megérdemelten folytatódott a fölényben futballozó  Wolfsburg jó sorozata: zsinórban harmadik bajnokijukat nyerték meg a “farkasok”, öt meccs óta veretlenek (két döntetlen mellett még- a szerk.), ezzel pedig az előkelő, harmadik helyen állnak a tabellán.

 

A 20. forduló további programja:

18:30 Borussia Mönchengladbach – Köln (Tv: Sport 2)

Vasárnap

15:30 Hoffenheim – Frankfurt (Tv: Sport 2)

18:00 Bielefeld – Werder Bremen (Tv: Sport 2)

 

A bajnokság állása:

A góllövőlista élmezőnye: