Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo a szurkolóinak üzent a 36. születésnapján – FOTÓ

Cristiano Ronaldo február 2-án, pénteken töltötte be a 36. életévét. A portugál klasszis teljesítményén viszont mintha nem fogna az idő, most is úgy termeli a gólokat, mint sokan még a húszas éveiben sem. Ronaldo üzent is a születésnapján, de nem csak a barátainak, hanem a szurkolóinak is.

Ronaldo csendesen, családja körében ünnepelte a születésnapját torinói házukban. Innen is posztolt a hivatalos Instagram-oldalára egy képet, amelyben sorra veszi az elmúlt 20 évet, amit a profi futballban töltött, és bár ugyanennyit már nem tud ígérni a szurkolóinak, tesz róla, hogy addig maradjon a pályán, amíg az csak lehetséges.

“36 éves lettem, hihetetlen! Olyan érzésem van, mintha csak tegnap kezdődött volna mindez, de az idáig vezető út már most tele van sok kalanddal és történettel, amire mindig is emlékezni fogok. Az első labdám, az első csapatom, az első gólom…hogy repül az idő!

Madeiráról Lisszabonba, Lisszabonból Manchesterbe, Manchesterből Madridba, Madridból Torinóba, de mindenekfelett a szívem mélyéről a világ tetejére. Kiadtam magamból mindent, amit csak tudtam, soha nem fogtam vissza magam és mindig próbáltam a lehető legjobb formámat mutatni. Cserébe ti szeretetet és csodálatot, a jelenléteteket és feltétel nélküli támogatást adtatok nekem. És ezért, én soha nem fogom tudni ezt nektek eléggé megköszönni. Nélkületek nem jutottam volna idáig.

Most, hogy a 36. születésnapomat ünneplem és a 20. évemet, mint profi focista, sajnálom, hogy nem tudok nektek még 20 évet ígérni ebből. De azt meg tudom ígérni, hogy amíg képes vagyok rá, soha nem fogtok kevesebbet kapni tőlem a 100 százaléknál.

Köszönöm még egyszer mindenkinek a támogatást és a kedves üzeneteket, amit a nap folyamán küldtetek nekem. Mindez nagyon sokat jelent nekem és mindannyian egy nagyon különleges helyet foglaltok el a szívemben”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés