Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane kiakadt az újságírókra: “A szemembe mondjátok, ne a hátam mögött beszéljetek”

Zinedine Zidane nem finomkodott a legutóbbi sajtótájékoztatóján, ahol nagyon kiakadt az egyik újságíró kérdésére. 

Zinedine Zidane a Huesca elleni spanyol bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón már azt is megemlítette, hogy nem fog senki kedvéért távozni az edzői posztról, de még ugyanezen a napon nagyon kiakadt egy másik újságíró kérdésére. A francia edzőnél akkor szakadt el a cérna, amikor a Real Madrid mostanában nyújtott rossz teljesítményéről és a jövőjéről kérdezték.

Zidane dühösen megkérte a sajtó munkatársait, hogy hagyják őt és a csapatát dolgozni és arra koncentrálni, hogy megnyerjék a bajnokságot.

“Ez most tényleg egy komoly kérdés? Tudom, ti is csak a munkátokat végzitek, de egyik nap éppen ki vagyok rúgva ezért, a másik nap meg valami másért. Aztán, ha kikapunk, vagy döntetlent játszunk, akkor ismét távoznom kell. Ezt csináljátok mindig. Dühös vagyok, mert mi is csak a munkánkat szeretnénk végezni és küzdünk, ahogy azt ti is teszitek, de nektek tisztelnetek kell a mi munkánkat. A játékosaim pedig igazolnak engem, így megérdemeljük, hogy harcoljunk a végsőkig. Tavaly mi, a Real Madrid nyertük meg a bajnokságot, és éppen ezért minden jogunk megvan ahhoz, hogy idén is ez a csapat küzdjön ezért. Legalább ebben a szezonban, mert abban igazatok van, hogy a következő szezonban változtatni kell, de most még az ideiről kell beszélnünk, az idei bajnoki címért kell küzdenünk. Ez a csapat tavaly megnyerte a La Ligát. Nem 10 évvel ezelőtt, hanem tavaly, éppen ezért megérdemelnek egy kis tiszteletet. Nevetnem kell a kérdésen, de akkor mondd a szemembe: “Igen, szeretném, ha leváltatnának. Szeretnénk, ha leváltanának téged.” Most mondjátok ezt, és ne a hátam mögött!”

A Real Madrid ma délután a Huesca otthonában lép pályára a La Liga 22. fordulójában. A múlt heti, Levante elleni vereséggel a királyi gárda lecsúszott a harmadik helyre a tabellán, ráadásul pont a Barcelona előzte meg őket.