Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: újabb csúcsmeccsnek ad otthont a Puskás Aréna – hivatalos

Eldőlt, hogy a Bajnokok Ligája trófeájának legfőbb várományosa, a Manchester City is Budapesten lép pályára a legrangosabb európai kupasorozat nyolcaddöntőjében – a Premier League listavezetőjének a Borussia Mönchengladbach lesz az ellenfele a Puskás Arénában.

A párharc odavágóját azért kellett Magyarországra hozni, mert a németeknél beutazási tilalmat vezettek be azon országokra nézve, ahol nagyobb mértékben megjelent a koronavírus gyorsabban terjedő, mutálódott változata. A Bundesliga jelenlegi 7. helyezettje, a Gladbach tehát semleges helyszínen fogadja Pep Guardiola együttesét, méghozzá február 24-én, zártkapus körülmények között.

Az utóbbi szezonokhoz hasonlóan idén is az Égszínékek a BL legnagyobb esélyesei a fogadóirodák szerint – igaz, a manchesteriek rendre idő előtt elvéreznek a sorozatban.

Az már korábban biztossá vált, hogy a három magyar válogatott játékost is foglalkoztató RB Leipzig is a Puskásban mérkőzik meg a Liverpoollal. A változtatások természetesen nem érintik a visszavágókat, azokat minden bizonnyal megrendezhetik majd Angliában.