Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Jovic és Szoboszlai a legjobb téli igazolás a szurkolóknál

A német sportinformációs ügynökség (SiD) által végzett felmérés alapján a német szurkolók szerint Luka Jovic mellett Szoboszlai Dominik lett a téli transzferidőszak legjobb igazolása. 

A szavazáson az első helyre magasan a Real Madridból az Eintracht Frankfurtba kölcsönbe érkező Luka Jovic került, aki a voksok 48,5 százalékát kapta meg a szurkolóktól.

A második helyen azonban az RB Salzburgból az RB Leipzigbe igazoló magyar válogatott középpályás, Szoboszlai Dominik kapott helyett, akiről a német drukkerek 14,4 százaléka gondolta azt, hogy a téli átigazolási szezon legjobb vétele volt.

A szavazás során az is kiderült, hogy a szurkolók nem igazán bíznak Sami Khedirában, aki a Juventusból érkezett a Dárdai Pál vezette Herthához, mivel csak a voksok 6,6 százalékát kapta meg.

Azonban nem őt gondolják a legrosszabb igazolásnak, hanem Klaas-Jan Huntelaart, aki visszatért a Schalkéhez. A holland támadóban mindössze 0,3 százalék bízik, és nem hisznek abban, hogy ő lehet a kiesés ellen küzdő csapat megmentője.