Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jürgen Klopp elégedett volt a Liverpool teljesítményével!

Ahogy arról beszámoltunk, a Liverpool a tegnapi nap folyamán hazai pályán 1-4 arányban kikapott a Manchester Citytől. A találkozó után Jürgen Klopp elmondta, szeretné, ha csapata többször is ilyen teljesítményt nyújtana.

A Manchester City elleni mérkőzés volt sorozatban a 3. bajnoki, amit elveszített hazai pályán a Liverpool. Jürgen Klopp a találkozó után elmondta, hogy innentől egyértelműen a top4-be kerülés a “Vörösök” célja és kiemelte, hogy csapata nagyon jól játszott a mérkőzés jelentős részében.

Kikaptunk 4-1-re ez nyilvánvaló, de a meccs jelentős részében jól játszottunk. Igazán tetszett, amit ezekben a periódusokban láttam. Az első félidőben különsképp jók voltunk. Ha a többi meccsen is így játszottunk volna, akkor nem lennénk 10 ponttal lemaradva a City mögött.

A német mester természetesen beszélt kapusáról, Alissonról, aki a City 2. és 3. gólja előtt is nagyot hibázott.

Sajnos nem mehetünk el a hibái mellett, de nem ő volt az egyedüli vétkes ezekben a szituációkban. Nem adtunk neki elég opciót, főleg az első gólnál, így rossz megoldást választott. A második találatnál szerintem csak rosszul találta el a labdát, ennyi az egész. Számos helyzetben megmentett már minket, ő ettől még egy világklasszis kapus. Most elkövetett két hibát, ez benne van a futballban.

A Liverpool jelenleg a 4. helyet foglalja el a tabellán, 10 ponttal lemaradva a Manchester City mögött, akik egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Jürgen Klopp tanítványaira a bajnokságban legközelebb szombaton a Leicester City elleni idegenbeli rangadó vár.