Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Conte alig akart lehiggadni a Juve elleni meccs után!

Mint arról mi is beszámoltunk, óriási balhé kerekedett a Juventus-Inter Coppa Italia-elődöntőt követően. Antonio Conte még a meccset követő értékelésében sem feltétlenül a pályán történtekről beszélt. 

“A Juventusnál el kellene, hogy mondják az igazat! Szerintem a negyedik játékvezető mindent hallott a pálya széléről! A Juventusnál sokkal tisztelettudóbban és sportszerűbben kellene viselkedniük egyeseknek!” – Idézi a Rai az Inter bosszús trénerét, aki nem állt meg ennyinél.

“Úgy gondolom, minden tanítható, és vannak akiknek tanulniuk is kellene! Hogy mi történt pontosan a lefújást követően? Több szempontból is bonyolult lenne ezt most mindenki előtt elmondanom. Nem akarok belemenni a részletekbe, de az biztos, hogy elég volt ebből!” – Folytatta a milánóiak bosszús trénere, akinek főhet a feje az eredmény miatt is, már csak azért is, mert csapata legutóbbi hat meccsén a Juve otthonában 9 gólt kapott és egyet sem szerzett…

“Meg voltak a lehetőségeink a gólszerzésre, hiszen helyeteket dolgoztunk ki. Kissé kínos az eredmény, hiszen a 180 perc során teljesen kiegyenlített volt a párharc. Nagy árat fizettünk az első meccsen elkövetett hibáinkért. Küzdöttünk, mentünk előre a végsőkig, hiszen tudtuk, hogy képesek vagyunk fordítani ellenük. Tanulni fogunk a hibánkból, tanulni is kell belőlük, majd visszatérni a pályára, és újra bizonyítani.” – Értékelte röviden a pályán történteket Conte.