Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klublegendákhoz csatlakozott a támadó

Az FA-kupa nyolcaddöntőjében hosszabbításban ejtette ki a West Ham Unitedet a Manchester United együttese. Az angol rekordbajnok kezdőcsapatában kapott helyett Anthony Martial és Marcus Rashford. Mindkét támadónak ez volt a 250. mérkőzése a klub színeiben. Ráadásul egyikük egy illusztris társághoz csatlakozott ezzel.

A West Ham elleni kupameccsen Rashford mindössze 23 éves és 101 napos volt, ezzel pedig ő a negyedik legfiatalabb játékos, aki elérte a 250 mérkőzés számot.
A Manchester tízese a klubot 11 éven át szolgaló Sammy McIlroy-t előzte meg, akinél majdnem két hónappal fiatalabban jubilált.

A 40-szeres válogatott támadó igazi klublegendák előzik meg, a listán harmadik Ryan Giggs, a második George Best és aki a legfiatalabban játszotta le a 250. mérkőzéséét az a Norman Whiteside, aki 1989-ben (mindössze 24 évesen) távozott a csapattól, mert folyamatosan sérülések hátráltatták. Whitside még játszott két évet az Evertonban, aztán fiatalon, csupán 26 évesen a visszavonulás mellett döntött. Whitside 274 mérkőzésen, Best 470, míg Giggs 802 (rekord) lépett pályára a Manchester Unitedben.

Rashford 2016-ban egy Európa-liga mérkőzésen 18 évesen 3 hónaposan és 25 naposan debütált Louis van Gaal irányítása alatt. A Midtjylland elleni találkozón két gólt szerzett a támadó, majd három nap múlva az Arsenal ellen megnyert rangadón is pályára lépett, ahol 32 perc alatt duplázott.

A 25 éves Anthony Martial nem fért be a lista első tíz helyezettjébe.