Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Szerződést hosszabbított kulcsemberével a Wolverhampton! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton gárdája hivatalos fórumain bejelentette, hogy Jonny Castro Otto meghosszabbította szerződését a klubbal.

A Wolves a szezon eddigi részében nem számíthatott Jonny Castro Ottora, mivel a spanyol szélső térdsérüléssel bajlódott. A 26 esztendős játékos az előző fordulóban térhetett vissza a pályára, ahol az első mérkőzésén 45 percet kapott. A visszatérés mellett újabb jó hírt jelentett be Jonnyval kapcsolatban a Wolves, méghozzá azt, hogy 2025-ig meghosszabbították a szerződését. A hivatalos bejelentés után a csapat edzője, Nuno Espirito Santo az alábbiakat mondta játékosáról:

Ő egy nagyon fontos játékos számunkra, mivel hatalmas rutinnal rendelkezik. Nagy versenyszellem van benne, emellett rendkívül tehetséges. Ha van egy ilyen karakter a csapatodban, annak nagyon megérzed a hiányát, ahogy mi is éreztük a szezon eddigi folyamán, hogy ő nem lehetett velünk.

Jonny Castro a Wolves színeiben összesen 88 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 16 millió euróra becsüli a transfermarkt.