Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazta felkapott hátvédjét a Sevilla – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint a számtalan angol és spanyol élcsapattal hírbe hozott hátvédjét csak elképesztő összeg ellenében hajlandó elengedni a Király-kupában a Barcelonát legyőző Sevilla alakulata…

Az AS beszámolói értelmében a Sevilla csapata csak abban az esetben válna meg tehetséges hátvédjétől, Jules Koundétől, amennyiben valamelyik potenciális vásárló hajlandó lenne legalább 80 millió eurót fizetni érte.

A 22 éves francia középhátvéd napjaink egyik legfelkapottabb hátvédje, a szakértők véleménye szerint posztja nagy sztárja lehet világviszonylatban az elkövetkezendő évek során. Koundé 2019 nyarán 25 millió euróért cserébe szerződött az andalúziai gárdához a Girondins Bordeaux-tól, jelenlegi kenyéradója még 2024-ig bír vele szerződéssel, így egyelőre teljes nyugodtan kérhetnek csillagászati összegeket érte. A benini származású, ám francia korosztályos válogatott védő fiatal kora ellenére bő másfél idény alatt már több mint 60 mérkőzést játszott a piros-fehérek színeiben, és abszolút alapembernek számít Julen Lopetegui nagyokat rendre veszélyeztető csapatában.

A korábbi beszámolók szerint a teljesség igénye nélkül a Manchester City, a Real Madrid, a Barcelona, a Liverpool és a Manchester United együttese egyaránt élénken érdeklődik Koundé esetleges mielőbbi megszerzése iránt.