Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Autótolvajt kapott el az AS Roma játékosa

A RomaPress beszámolói szerint az AS Roma csapatához újonnan visszatérő támadó péntek délután az olasz fővárosban elkapott egy férfit, aki el akarta lopni az autóját… 

 

Az olasz portál információi szerint Stephan El Shaarawy éppen visszatért az autójához, amikor egy, a járműve egyik ablakát éppen betörő férfit vett észre. A tolvaj ekkor menekülni próbált, ám a labdarúgó üldözőbe vette, majd elkapta és feltartóztatta őt a rendőrség kiérkezéséig.

A még mindig csak 28 éves “Fáraó” karrierje eddigi legemlékezetesebb időszakait az AC Milan és a “Farkasok” alkalmazásában töltötte, a Rossoneri színeiben például 16 bajnoki találatig jutott a Serie A 2012-2013-as kiírásában még nagyon fiatalon. Akkoriban robbant be a köztudatba, ám ahhoz képest, hogy akkoriban milyen fényes jövőt jósoltak neki, nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket, a tavalyi kínai átigazolásával pedig sokan leírták. A fővárosi gárda színeiben 2016 és 2019 között minden sorozatot figyelembe véve 139 meccsen 40 gólt szerzett.

El Shaarawy a januári Kínából való visszatérését követően várhatóan vasárnap délután az Udinese ellen játszhatja első mérkőzését régi-új csapatában.