Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie B: hazai vereséget szenvedett az élvonalba igyekvő Monza!

Az AC Milan egykori irányítói, Silvio Berlusconi és Adriano Galliani által felépített Monza csapata az olasz másodosztályú bajnokság (Serie B) aktuális fordulójának nyitómeccsén esélyesként lépett pályára a középcsapatnak számító Pisa ellen…

 

Jókora meglepetésre a feljutást ostromló Monza csapata 2-0-s vereséget szenvedett hazai környezetben az olasz másodosztály (Serie B) legutóbbi fordulójában a Pisa ellen péntek este. A középmezőnyben tanyázó vendégek mindkét gólját a Laziótól kölcsönzött egykori korosztályos válogatott támadó, Simone Palombi szállította már az első negyedórán belül. Az esélyesebb Monza hiába játszott jelentős mezőnyfölényben a találkozó nagy részében, a korán összeszedett kétgólos hátrányból képtelenek voltak felzárkózni. A favorit erejéből ezen az estén csak egy kihagyott büntetőre futotta Kevin Prince-Boateng révén, míg a sérülésből visszatérő Mario Balotelli csereként beállva sem tudott segíteni.

23 forduló alatt a Monza mindössze a negyedik vereségét szenvedte el a bajnokságban, de ez is elég lehet ahhoz, hogy lépéshátrányba kerüljön az éllovas Empolival és a jelenleg harmadik Chievóval a feljutásért folytatott versenyfutásban.

Monza – Pisa 0-2 (0-2)
Gólszerzők:ill. Palombi (7., 12.)

A bajnokság aktuális állása

(Tabella: eredmények.com)

További olasz másodosztállyal kapcsolatos naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Serie B magyar oldalt!