Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Nagy az aggodalom az újabb kulcsember sérülése után!

Mint arról mi is beszámoltunk visszatérése után szinte azonnal megsérült Dani Carvajal, akinek az egészségi állapotát illetően Zinedine Zidane vezetőedző, és a csapattársak is aggodalmukat fejezték ki. 

Mint ismert, a több mint egy hónapos kényszer-pihenője után a spanyol válogatott jobbhátvéd 28 percnyi játék után kénytelen volt elhagyni a pályát.

A zsúfolt februári időszakban amúgy sem jött volna jól Carvajal sérülése, hát még úgy , hogy a 29 esztendős játékos az újabb név a blancók amúgy is hosszas sérült-listáján (Sergio Ramos, Eder Militao, Alvaro Odriozola, Eden Hazard, Rodrygo, Fede Valverde és Marcelo után – a szerk.).

A meccset követő értékelésében Zinedine Zidane nem is titkolta, mennyire lesújtja játékosa újabb kiesése.

“Nagyon sok sérültünk van. Aggasztó a helyzet, hiszen Carvajal számára ez egy újabb visszalépés, a csapat pedig egy újabb fontos játékost veszített el. Sajnálom őt, hiszen keményen dolgozott a visszatérésén, jó formába került.” – Idézi Zidane-t a Movistar, aki még szépen körbeírta, hogy az idei szezon zsúfolt naptára is felelős a sok sérülésért.

“Van elég bajunk anélkül is, hogy bármit is mondjak a versenynaptárra. A sorsolásunk olyan amilyen, de az biztos, hogy azzal, hogy nem volt rendes felkészülési időszakunk, megágyaztunk a sérüléseknek. Remélem, hogy a játékosaim minél előbb visszatérhetnek!” – Így Zidane, akihez hasonlóan Toni Kroos is sajnálkozott Carvajal kiesése miatt.

“Mindannyiunkat aggaszt, hogy fontos játékosokat veszítünk el sérülés miatt. Dani-nak egymás után már a harmadik sérüléséből kell visszajönnie… Ez nem jó így! Mindent meg kell próbálnunk, hogy pótolni tudjuk a hiányzóinkat! Sajnos nem tudunk változtatni ezen, bármennyire nehéz, el kell fogadnunk a helyzetet.” – Fogalmazott Kroos.

A Real Madrid egyelőre hivatalos közleményt nem adott ki Dani Carvajal sérülését illetően, ám a madridi sportsajtó szerint könnyen lehet, hogy az Atalanta elleni, jövő heti Bajnokik Ligája-nyolcaddöntő első felvonásán nem lesz ott a spanyol jobbhátvéd.