Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: visszatérése után mindössze 25 perc alatt ismét megsérült Carvajal

A Real Madrid 2-0-ra győzte le a Valenciát a spanyol bajnokság 23. fordulójában, ám a győzelem mellett egy rossz hír is érkezett a csapat és a szurkolók számára. 

Dani Carvajal végre visszatérhetett a sérüléséből és kezdőként léphetett pályára a Valencia elleni bajnoki mérkőzésen vasárnap délután, ám a jobbhátvéd csak 25 percet játszhatott mielőtt egy újabb sérülés miatt le kellett cserélni. Ezúttal úgy tűnt, hogy a jobb combjában érzett fájdalmat, és szinte azonnal jelezte, hogy be kell fejeznie a meccset, és le is cseréltek Lucas Vazquezre.

A spanyol védő január 2-a óta nem léphetett pályára, amikor izomsérülést szenvedett a Celta Vigo elleni bajnoki 85. percében. Az újabb sérülés miatt kétséges, hogy ott lehet majd az Atalanta ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásában, de még el kell végezni a kötelező orvosi vizsgálatokat.

Ez Carvajal eddigi legrosszabb szezonja a sérüléseket tekintve, mivel már összesen 100 napot kellett kihagynia. Az eddigi 31 meccsből csak 12-n tudott részt venni és csak 907 perc szerepel a neve mellett. Ráadásul a csapat számára sem jó hír ez, mert a másik jobbhátvéd, Alvaro Odriozola is sérült, így továbbra is csak Lucas Vazquezzel tudják csak helyettesíteni. Mindemellett is elképesztő sérüléshullám söpör végig a királyi gárdán: Sergio Ramos, Éder Militao, Eden Hazard, Rodrygo, Fede Valverde és Marcelo is harcképtelen jelenleg.