Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Ronaldo megosztotta gondolatait szurkolóival az egyenes kieséses szakaszról

Cristiano Ronaldo már nagyon várja a szerda esti Bajnokok Ligája nyolcaddöntős mérkőzést az FC Porto ellen, amelyről hosszasan beszélt a hivatalos Instagram-oldalán is. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

A Juventus a Porto ellen lép pályára a BL-nyolcaddntőben az Estadio de Dragaóban, így Cristiano Ronaldo hazájában kerülhet közelebb a májusi fináléhoz. A portugál támadó a hivatalos Instagram-oldalán fejezte ki azt, hogy mennyire izgatott a mérkőzés és az egyenes kieséses szakasz előtt. Ronaldo egyébként elképesztő számokkal rendelkezik ebben a részben, és sokkal több gólt is szerzett itt, mint a csoportkörökben összesen.

“Ez az, amiről a Bajnokok Ligája igazán szól, az egyenes kieséses szakasz. Olyan, mintha már majdnem egy másik sorozat kezdődne el ezen a ponton, és minden csapatnak a legjobb játékát kell mutatni, mivel minden egyes kicsi részlet megváltoztathatja a kimenetelt. Az elmúlt néhány évben hamarabb kellett hazamennünk, mint ahogy azt reméltük, de továbbra is minden szezonban magasabbra törekszünk és csak remélni tudom, hogy holnap egy hosszú menetelés kezdődik egészen a döntőig. Tisztelet az ellenfélnek, ambíció a győzelem iránt és 100 százalékos összpontosítás a céljainkra. Gyerünk fiúk! Fino alla fine!”