Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: „Ronaldo ma is gólt akar szerezni”

Négy esztendő után ismét a Portoval találkozik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Juventus együttese. Az olaszok legveszélyesebb fegyvere az a Cristiano Ronaldo lehet ma este, aki 36 évesen még mindig vezére a klubjának.

Cristiano Ronaldonak az elmúlt két évtizedben még „csak” két meccs jutott az FC Porto ellen a Bajnokok Ligájában. Gólt pedig csak egyszer szerzett a „Sárkányok” ellen a portugál zseni. Ez azonban a múlt. A jelen pedig arról szól, hogy CR7 még mindig a világ egyik leggólerősebb játékosa. Az ötszörös aranylabdás sztár ebben a szezonban már huszonhatszor játszott a Juventus-ban, ez pedig megegyezik a „pontjai” számával (23 gól+3 gól).

A mai, Porto – Juventus első felvonást megelőzően a Juve csapatkapitánya, Giorgio Chiellini vett részt a kötelező sajtótájékoztatón:

„Biztosan nem újdonság, hogy Cristiano különleges, mert ő hozzáadott értéket jelent a csapat számára, és szerencsés vagyok, hogy napi rendszerességgel edzhetek vele, hogy felfogjam azokat a titkait, amelyek miatt győztes lett. Biztos vagyok benne, hogy Portugáliában is gólt akar majd szerezni és jól fog játszani.”

– nyilatkozta a veterán védő.