Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: A meccs hevében csúnyán egymásnak esett Piqué és Griezmann!

Minden téren kijózanítóan hatott az FC Barcelonára az, hogy a Paris Saint-Germain lényegében lemosta őket a Camp Nou gyepéről. A katalán játékosokon pedig az ebből fakadó feszültség már a meccs közben is érzékelhető volt. 

Az üres lelátók miatt ugyanis tökéletesen kihallatszott egy jelenet, amikor Gerard Piqué a második félidőben egy párizsi szögletnél nekiesett Antoine Griemzannak.

A Barca sérülésből visszatérő középhátvédje kifogásolta, hogy csapattársai elől nem tartják meg a labdát, könnyen elveszítik azt, átadva ezzel a kezdeményezést az ellenfélnek, amely sorra vezethette a veszélyesebbnél-veszélyesebb akcióit.

“Gyerünk már, b******** meg! Az a k**** labdabirtoklás!” – Üvöltözte Piqué, akit Griezmann próbált nyugtatni, de csak azt érte el, hogy csak jól összevesztek, és a végén már egymás édesanyját kezdték szidni. A társaknak, élükön Clement Lenglet-val kellett közbelépniük, hogy befejeződjön a konfrontáció.

A találkozót követően Piqué annyit mondott az esetről, hogy nagyon frusztráltak voltak, hiszen nem így tervezték a meccset, amelyen megítélése szerint az első 5 percben voltak méltó ellenfelei a Párizsiaknak (…)

(…) Mit is tehetnénk még hozzá?! – Talán ez a jelent is mindent elmond a Barca estéjéről…