Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pochettino: “Mbappé megjósolta, hogy nyerni fogunk a Camp Nouban!”

Érthető módon elégedetten értékelte csapata 4-1-es sikerét az FC Barcelona otthonában Mauricio Pochettino. 

“A játékosaim abszolút megérdemelték ezt a sikert! Büszke vagyok rájuk!” – Idézi a győztes argentin hadvezért a párizsiak hivatalos honlapja. “Egy győzelem mindig boldoggá tesz, hát még akkor, amikor ilyen teljesítményt nyújtasz! Amilyen intenzitással és önbizalommal futballoztunk, ha így folytatjuk, bármire képesek lehetünk!” – Lelkendezett tovább Pochettino.

“Most viszont a Monaco elleni bajnoki rangadóra kell készülnünk, utána pedig lesz még egy visszavágója a Barca elleni párharcnak Párizsban, ahol ugyan így nyerni szeretnénk majd.” – Így az argentin tréner, aki elárult egy kulisszatitkot is, azt illetően , hogy mi vezetett a győzelemhez.

“A meccs előtt Kylian megkérdezte tőlem, hogy hányszor sikerült nyernem eddig a Camp Nouban. Mondtam neki, hogy csupán egyszer. Erre ő egyből felelte, hogy ne aggódjak, mert ma este már két győzelmem lesz. Betartotta az ígéretét (…) Fantasztikusan játszott, de ez nem meglepő, hiszen világklasszis futballista. A mai estén senki nem tudta vele tartani a lépést. Örülök, hogy jó formába lendült, és annak is, hogy boldog Párizsban.” – Méltatta Pochettino mesterhármast szerző sztárcsatárát.