Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Bale-nek hiányzik Madrid!”

Hangzatos kijelentéssel borzolta tovább a hangulatot a walesi szélső körüli, amúgy sem a legtisztább helyzetet illetően Gareth Bale ügynöke, Jonathan Barnett. 

A játékosügynök nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy Bale továbbra is szereti a spanyol fővárost, ahová ha úgy adódna, szívesen vissza is térne.

“Gareth egyszerűen szereti Madridot. Nincs és nem is volt semmiféle problémája a klubbal. Nem jelentene gondot az sem, ha vissza kellene térnie.” – Fogalmazott a 72 esztendős játékosügynök, aki azt azért megjegyezte, hogy Bale visszatéréséről főleg Zinedine Zidane dönt majd.

“Ugyanakkor nem hiszem, hogy Mr. Zidane visszahívná csak úgy!” – Jegyezte még meg Barnett, majd kitért a Bale londoni helyzetére, a José Mourinhoval való, sokak szerint fagyos viszonyára is.

“Jó kapcsolatban vannak, nincs semmiféle problémájuk egymással. A problémát az újságírók generálják! Szeretnénk ugyan, ha Gareth többet játszana, de a csapat az első. Ebből a szempontból valóban nem a legjobban alakulnak a dolgaink.” -Fogalmazott a 31 esztendős játékos ügynöke.