Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Újabb Zidane-fiú előtt a nagy lehetőség!

A sérülésektől tizedelt blancóknál könnyen lehet, hogy megkaphatja a nagy esélyt a felnőttek között a legkisebb Zidane-fiú, Theo Zidane. 

A Valencia elleni legutóbbi bajnokin ugyan már ült három felnőtt játékos a Real Madrid kispadján, továbbra is sokan hiányoznak a blancók első keretéből.

Nem meglepő, hogy az utóbbi időszakban olyan fiatalok is, mint Marvel (18, középhátvéd), Kenneth Soler (20, középpályás) vagy Lorenzo Aguado (18, szélső hátvéd) rendszeres résztvevői az első keret edzéseinek, ahová Zidane a szerdai napon már 18 esztendős fiát, Theot is felhívta a nagyokhoz.

A 18 esztendős középpályás legutóbb még 2019 októberében edzhetett együtt a felnőttekkel, akkor épp egy válogatott szünet alatt. Nagy kérdés, vajon a papától megkapja-e az esélyt arra, hogy a hétvégi, Valladolid elleni szombati bajnoki a keretbe kerülhessen.

Érdekesség, hogy Theo két, idősebbik testvére közül Enzo még 2016-ban, egy Cultural Leonesa elleni Király-kuap találkozón debütált; Luca Zidane pedig a 2017-18-as idényben, mint a blancók harmadik számú kapusa, két találkozón jutott szóhoz.