Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

2 év a PL-ben, 2 év az MLS-ben – különleges ajánlat a Citytől Messinek – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester City ajánlatot készül tenni a Barcelonának Lionel Messiért, ám nem éppen szokásos szerződést ajánlanák az argentinért. 

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a Manchester City egy olyan szerződést szeretne ajánlani Lionel Messinek, miszerint 2 évet (plusz egy évet opciósan) a Premier League-ben töltene, 2 évet pedig a City Group másik csapatában, az MLS-ben szereplő New York City FC-ben játszana. Mindezért cserébe az argentin támadó 500 millió eurót tehetne zsebre, és a City Group azt is felajánljaná lehetőségként, hogy miután szögre akasztja a stoplist, a csapat nagykövete legyen.

A sajtó szerint a játékos apja és egyben ügynöke, Jorge Messi minden leendő kérőt tudatosított arról, hogy minden ajánlatot decemberig (2020) be kell nyújtani. A Manchester City azonban újraértékelte az eddigi ajánlatát, és végül heti 1,1 millió eurót hajlandóak neki fizetni, ami visszaesés a tavaly nyári 2,5 millióhoz képest.

Leo Messi június 30-tól ingyen igazolhatóvá válik és szinte már csak az maradt kérdéses, hogy a PSG-ben vagy a City-ben folytatja.