Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG-ből igazolna védőt a Barcelona! – sajtóhír

Francia sajtóértesülések szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona gárdája a nyári átigazolási időszakban a PSG védőjét, Juan Bernatot szeretné megszerezni, aki ingyen kerülhet a katalán csapathoz.

Egyre kérdésesebb Juan Bernat jövője a Paris Saint-Germain gárdájánál. A francia sztárcsapat sokáig szeretett volna hosszú távú szerződést ajánlani a 27 esztendős játékosnak, ám a L’Equipe értesülései szerint a párizsi vezetőség elbizonytalanodott abban, hogy mennyire számolhatnak Bernattal. A spanyol játékos ebben a szezonban mindössze 3 találkozón lépett pályára még az idény elején, ezt követően viszont keresztszalag szakadást szenvedett, amelyből még nem épült fel. Bernat kontraktusa az idény végén jár le a PSG-nél és a francia szaklap beszámolója alapján ezt szeretné kihasználni a Barcelona gárdája. Amennyiben ugyanis a párizsiak végül nem ajánlanak új szerződést a hátvéd számára, úgy a katalánok ingyen szerezhetnék meg őt.

Bernat 2018 nyara óta erősíti a francia gárdát, amelynek színeiben eddig 76 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 6 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 16 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.