Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: az elmúlt 10 év legsokkolóbb átigazolási szezonja következhet – sajtóhír

Cristiano Ronaldo leigazolásának évéhez hasonló tűzijátékot rendezne az átigazolási piacon Florentino Perez az idei nyár folyamára.

Miközben a futballvilág lázasan figyeli Erling Haaland és Kylian Mbappe szépen lassan kibontakozó generációs rivalizálást, addig Florentino Perez nem ül tétlenül és tervei szerint mind a két játékost leigazolva alapozná meg a Real Madrid sikereit az elkövetkezendő évtizedre.

A francia játékos szerződése jövő nyáron jár le a Paris Saint-Germain együttesével, így akár már idén is mozdíthatóvá válik, amennyiben Madridban kellően a zsebükbe nyúlnak, a spanyol sajtó becslése szerint ez megközelítőleg 150 millió euró kiadást fog jelenti a nyár folyamán a Real számára, azonban emellett a norvég játékos játékjogáért is bankot robbantana a Habfehérek vezetősége.

Erling Haaland jelenlegi becsül ára több mint 100 millió euró, azonban a jövő nyár folyamán aktiválódik egy 75 millió eurós kivásárlási záradék a szerződésében, így amennyiben a Dortmund idén nyáron ennél jobb ajánlatot kap, valószínűleg el fog gondolkodni a játékos elengedésén.

Florentino Perez így közel 250 millió eurót költhet két támadóra, amely az utóbbi idők legelképesztőbb nyarát produkálná.