Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: akár első teljes szezonja után távozhat Mourinho

2019 novemberben nevezték ki a Tottenham vezetőedzőjének José Mourinho, akinek ez az leső teljes szezonja a csapat élén, azonban könnyen lehet, hogy a szezon végén távozni kell.

Az ESPN információ szerint veszélyben van az állása, miután a legutóbbi 5 bajnokijából négyet is elveszített a csapat és csak a kiesés elől menekülő West Bromot sikerült megverni.
Pedig nem kezdte rosszul a szezont a Spurs, az első meccsüket ugyan elvesztették az Evertonnal szemben, azonban 11 meccsen keresztül nem találtak legyőzőre, ezalatt a 11 meccs alatt 6-1-re megverték Mourinho korábbi klubját, a Manchester Unitedet.

A rossz szériájának köszönhetően, már csak a kilencedik a tabellán a Spurs, amely az FA-kupából is kiesett.
Azonban az Európa-ligában csoportjukból továbbjutottak és a csütörtöki mérkőzésük után féllábbal, már a következő körben érezhetik magukat.

Daniel Levy, a klub sportizgatója, azonban nem szeretné elkapkodni a döntést, hiszen 2008 után újra esélye van klubnak trófeát nyerni. Április végén majd a Manchester City-vel csapnak össze a Ligakupa döntőjében. Ráadásul anyagilag sem érné meg a klubnak, hiszen nagyjából 30 millió eurót kellene fizetniük a portugál mesternek, ha menesztik.
2008-ban szintén a Ligakupát tudta megnyeri a Tottenham.

A Tottenham vasárnap javíthat a bajnoki mérlegén, amikor a PL 25. fordulójában a városi rivális West Ham Unitedhez látogatnak.

A Premier League állása