Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane a szűkös győzelem ellenére is elégedett!

Elégedetten nyugtázta csapata Valladolid elleni győzelmét a Real Madrid trénere, Zinedine Zidane.

Mint ismert, a blancók Casemiro hajrában szerzett góljával a sok hiányzó ellenére csak legyőzték a Valladolidot. Ahogyan Zidane fogalmazott, csapata jól alkalmazkodott a nehézségekhez.

“Jelenleg sok sérültünk van, kezelnünk kell ezt a helyzetet. Úgy gondolom, a csapat remekül alkalmazkodott ma mindehhez. Jól futballoztunk. Remélhetőleg pár játékos vissza tud térni minél hamarabb, talán lesznek akik már a jövő héten. Szükségünk lenne mindenkire a szezon ezen szakaszában!” – Kezdte gondolatmenetét Zidane, aki örülhetett annak is, hogy a váratlan vereséget szenvedő, listavezető, ám egy meccsel kevesebbet játszó Atlético Madrid mögé felzárkóztak három pontra.

“Sokszor mondtam már, hogy az idei szezon különösen nehéz, rengeteg megpróbáltatást rejt magában. Ettől függetlenül nekünk a saját dolgunkat kell végeznünk. Zsinórban negyedszer győztünk, nincs más dolgunk, mint kiegyensúlyozottnak maradni, és nem a riválisaink miatt aggodalmaskodni. Nincs könnyű mérkőzés a La Ligában, minden egyes találkozón meg kell küzdened a három pontért. Ma pont ezt tettük, megküzdöttünk érte.” – Folytatta Zidane, majd a soron következő, szerdai, Atalanta elleni Bajnokok Ligája találkozóra hangolt: “Holnap pihenünk egyet, majd fel kell készülnünk a Bajnokok Ligájára. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el idegenben!”